Huisregels

Zoals elke winkel, elk bedrijf en elke shop hebben wij ook huisregels.

  • Het maken van een afspraak alleen mogelijk bij een aanbetaling van minimaal €50,00. Uiteraard wordt deze aanbetaling verrekend na het zetten van jouw tattoo.  De betaling kan in de shop, maar overmaken door middel van een Tikkie is ook mogelijk. Dit dient wel binnen 48 uur na het maken van de afspraak worden voldaan, anders vervalt de afspraak.
  • Kinderen onder de 16 jaar worden niet getatoeëerd. Ben je 16 jaar of ouder, maar nog geen 18 jaar, dan heb je toestemming van minimaal 1 ouder of voogd nodig. Hiervoor moet je wel samen met jouw ouder of voogd een afspraak komen maken in de shop. Jouw ouder of voogd zal dan ook in de shop een toestemmingsformulier moeten ondertekenen.  Bij twijfel zullen wij altijd naar een legitimatiebewijs vragen. Kun je deze niet overleggen, dan kunnen wij geen afspraak maken.
  • Het is niet toegestaan om voorbij het hekje in de shop te lopen. Je mag de werkstations alleen benaderen op uitnodiging van de artiest.  Alleen de klant die wordt getatoeëerd, mag dan bij het werkstation komen waar de betreffende artiest aan het werk is. Overige bezoekers blijven buiten het hekje wachten totdat de klant klaar is en kunnen het resultaat dan bezichtigen als de klant terug achter het hekje is. Dit doen we om de strenge eisen betreffende hygiëne te waarborgen en eventuele besmettingen zoveel mogelijk te voorkomen.
  • Roken is binnen niet toegestaan, dit mag alleen buiten de shop.
  • Huisdieren zijn binnen niet toegestaan. Heeft u om medische redenen een hulphond nodig, dan is deze uiteraard wel welkom, maar alleen tot aan het hek.
  • Mensen onder invloed van alcohol en/of drugs worden niet getatoeëerd.
  • Zorg dat je voor je afspraak goed hebt gegeten en uitgerust bent. Dit zorgt ervoor dat je het tatoeëren beter kunt verdragen.
  • Persoonlijke hygiëne wordt op prijs gesteld. Houdt hier rekening mee, zeker bij te tatoeëren plekken die transpiratie gevoelig zijn.